Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, heinäkuuta 24, 2011

Haaskalinnut saalistaaLi Andersson, Åbo Akademin punavihreiden opiskelijoiden yhdistyksen Åbo Gröna Vänsterin puheenjohtaja, Vasemmistoliiton nuorisojärjestön puheenjohtaja, haaskalintu, ruumiiden hyväksikäyttäjäTimo Kontio, nahkapää, SDP:n nuorisojärjestön puheenjohtaja, haaskalintu, ruumiiden hyväksikäyttäjä
Vasemmistonuoret ry Ajankohtaista Artikkeli

Demarinuoret ja Vasemmistonuoret: Äärioikeiston nousuun puututtava nyt

Kirjoittanut Eliisa Alatalo, 24.07.2011 klo 12:07

Kannanotto 24.7.2011
vapaa heti julkaistavaksi

Demarinuoret ja Vasemmistonuoret ilmaisevat syvän järkytyksensä Norjan työväenpuolueen nuorisojärjestön AUF:n leirille perjantai-iltana tehdyn hyökkäyksen johdosta. AUF ja muut vasemmistolaiset nuorisojärjestöt tekevät tärkeää työtä fasismia ja rasismia vastaan. Nyt äärioikeistolainen fanaatikko tappoi yli 80 poliittisen nuorisojärjestön leirille osallistunutta.

”Tällainen hyökkäys poliittisesti aktiivisia nuoria vastaan on brutaali teko. Hyökkäys nimenomaan työväenpuolueen nuorisojärjestöä vastaan sekä pommi-isku Norjan hallituksen rakennuksiin osoittavat, että tekojen taustalla on poliittinen motiivi. Kyse on äärioikeistolaisesta terrori-iskusta”, painottaa Demarinuorten puheenjohtaja Timo Kontio.

Äärioikeistolaiset hyökkäykset ovat yleistyneet myös Suomessa viime vuosien aikana. Hyökkäys seksuaalivähemmistöjen Pride-kulkueeseen, netissä leviävä vihapuhe sekä äärioikeistolaisten toimijoiden uhkaukset tasavertaisuuden puolesta työskenteleviä tahoja vastaan ovat osoitus fasismin vahvistumisesta myös Suomessa.

”On järkyttävää, miten keskustelukulttuuri Suomessakin on muuttunut. Yhä hyökkäävämpiä puheenvuoroja esimerkiksi maahanmuuttajia sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen edustajia vastaan sallitaan. Nyt on korkea aika puuttua vihapuheeseen ja rasismiin Suomessa. Viranomaisten on aika herätä järjestäytyneen äärioikeistolaisuuden nousuun ja asettaa näiden ryhmien toiminnan lopettaminen prioriteetikseen”, sanoo Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson.

Nuoria toimijoita tarvitaan työssä tasavertaisuuden ja solidaarisuuden puolesta nyt enemmän kuin koskaan. Pohjoismaissa jokaisella on oltava oikeus ja mahdollisuus tehdä työtä oikeudenmukaisuuden eteen pelkäämättä henkensä puolesta.

Demarinuoret ja Vasemmistonuoret ilmaisevat syvän osanottonsa uhreille, perheille ja omaisille.

Lisätietoa:

Timo Kontio
Demarinuorten puheenjohtaja
puh. 0505452083

Li Andersson
Vasemmistonuorten puheenjohtaja
puh. 040 508 8697Mikä vihapuhe?

Mitkä uhkaukset?

Mitkä "äärioikeistolaiset toimijat"? Onko sellaisia olemassa?

Keitä ovat "tasavertaisuuden puolesta työskentelevät tahot"? Kuka heitä on "uhannut" ja millä tavalla?

Mikä ihmeen "osoitus fasismin vahvistumisesta Suomessa"?

Mitä vittua on fasismi? Milloin Suomessa on muka havaittu jotain fasismia? Kuka sitä edustaa? Missä? Milloin?


Hävetkää, idiootit. Siat. Paskiaiset. Te olette haaskalintuja. Te hyväksikäytätte murhattujen ihmisten ruumiita oman totalitaarisen kommunistisen ideologianne ajamiseen. Hävetkää, saastaiset haaskalinnut.


Ei kommentteja: